The wishlist name can't be left blank

Betaling

Onze winkel is volledig online, en om snel te handelen kunt u bij ons rechtstreeks betalen met een aantal veilige betaalmethoden. Al onze betaalmogelijkheden zijn veilig en vertrouwd, net als het hele bedrijf.

Wij hanteren dan ook een aantal mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

 iDeal
Met iDEAL kunt u bij ons vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde en veilige betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als klant kunt u direct gebruik maken van iDEAL zodra u uw huidige bank kiest bij het afrekenen. Betalingen via iDeal worden gefaciliteerd door betaaldienst Mollie.


 Bancontact/Mister Cash
Met betalen met Bancontact/Mister Cash maakt u gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact/Mister Cash worden gefaciliteerd door betaaldienst Mollie.


 Paypal (+ 3,4%)
PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als u eenmaal (gratis) deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u veilig vanuit uw eigen bank of giro geld storten op uw Paypal rekening, Indien gewenst kunt u ook een creditcard aan uw PayPal rekening koppelen, zodat u ook via deze manier veilig bedragen kunt overmaken. Klik hier voor meer informatie over Paypal. De kosten voor het betalen met paypal zijn 3,4% over het totaalbedrag.


 Overboeking
Een overschrijving is de meest standaard maar ook zeker een veilige manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Wanneer u wenst te betalen via een overboeking, ontvangt u de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens kunt u het bedrag overmaken vanuit uw eigen vertrouwde bankomgeving. Alle overboekingen worden gefaciliteerd door betaaldienst Mollie.

 

 Klarna | Betaal later (+ 1,5%)
U kunt ook achteraf betalen met de betaaloptie van Klarna tot een bedrag van €5000,-. Met ‘Betaal later’ betaalt u de bestelling via externa betaalpartner Klarna achteraf zodra u deze in ontvangst heeft genomen. Zo betaalt u nooit voor wat u niet besluit te houden. U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in om te kijken of u door de check heen komt van Klarna, en betaalt vervolgens wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen. De kosten voor het betalen met Klarna zijn 1,5% over het totaalbedrag. Voor meer informatie over deze betaalmethode kunt u hier kijken: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/wat-is-betaal-later-achteraf-betalen/.

 

 Pinnen bij afleveren (+ €19,95)
Indien u kiest voor pinnen bij aflevering, betaalt u de bestelling aan onze bezorger op het moment van levering. Als u een artikel besteld dat wordt verzonden met PostNL en ook kiest voor deze betaalmethode, zullen wij deze order uiteindelijk zelf komen afleveren omdat u alleen kunt pinnen bij onze eigen bezorgservice. U dient het aankoopbedrag vermeerderd met betaalkosten rechtstreeks aan de chauffeur te voldoen voordat de bestelling gelost wordt van de bezorgwagen. De kosten voor pinnen bij afleveren bedragen €19,95 incl. 21% btw.


 VVV bon
Cadeaukaarten zijn tegoedkaarten op betaalpasformaat waarop de gever een bedrag kan laden. Wij accepteren de bekende VVV Cadeaukaart. Wanneer u een aankoop deels of geheel wil betalen met de VVV cadeaukaart kunt u direct in het betaalscherm het kaartnummer en de pincode invoeren. Wanneer alles correct is ingevuld, wordt het bedrag afgetrokken van het saldo op de kaart. Als u meerdere kaarten wilt gebruiken, kan het proces herhaald worden. Mocht er nog een bedrag resteren nadat de cadeaukaart verzilverd is, dan vervolgt het proces om het resterende bedrag te voldoen via uw favoriete betaalmethode.

Het kan zijn dat er door een storing een verkeerde prijs of een niet-voorradig product wordt weergegeven. Mocht dit zo zijn, zult u het bedrag netjes teruggestort krijgen en krijgt u een melding wanneer dit product weer actief is.