The wishlist name can't be left blank

In het kort

Lantaarnwereld.nl

Aangenaam!

Contact informatie

Westgaag 10
3155 DE, Maasland

Dé toonaangevende online aanbieder van gietijzeren lantaarns en bronzen lampen

Lantaarnwereld.nl is dé toonaangevende online aanbieder van hoge kwaliteit gietijzeren lantaarns en bronzen lampen. Lantaarnwereld.nl is onderdeel van Mosterd B.V. Wij hebben een compleet en divers assortiment kwalitatieve lantaarnpalen en lampen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 Door een combinatie te maken van een duidelijke webwinkel en snelle klantgerichtheid kunnen wij u goed van dienst zijn. Lantaarnwereld.nl levert kwalitatieve lampen, lantaarns en toebehoren tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België aan particulieren, bedrijven, en hoveniers. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig product voor aantrekkelijke prijzen.

Ervaren klantenservice

Onze klantenservice, wat bestaat uit personeel met meer als 25 jaar ervaring, geeft antwoord op uw vragen over ons assortiment, de montage en onderhoud daarvan. Wij vinden het van belang dat we de klanten ondersteunend advies kunnen geven over vragen of situaties omtrent hun wensen middels onze klantenservice. Een goede service bieden aan onze klanten behoort tot één van onze standaarden.


Twijfelt u om online te bestellen?

Hoewel wij veelal bezorgen aan huis in heel Nederland en België begrijpen wij helemaal als u de producten met eigen ogen wilt zien voordat u tot aankoop over wilt gaan. Daarom kunt u doordeweeks op afspraak onze locatie bezoeken in Maasland (nabij Rotterdam) om uw online artikel in het écht te kunnen bekijken.

Ons aanbod

Ons assortiment lapne, lantaarns en toebehoren bestaan uit veel verschillende bronzen lampen, gietijzeren lantaarns, gietijzeren sokkels, bijbehorende toebehoren en tweedehands. Om ons assortiment snel te vinden, hebben we alles onderverdeeld in verschillende categorieën in het hoofdmenu.

Veilig winkelen en keurmerken

Lantaarnwereld.nl vindt het van belang dat onze klanten veilig kunnen winkelen zonder zorgen vooraf of achteraf. Wij zijn gecertificeerd bij Thuiswinkelwaarborg die veilig winkelen nastreeft en het behoudt daarvan. Thuiswinkelwaarborg is een bekend kwaliteitskeurmerk voor het veilig kopen van producten en diensten via internet. De bedrijven die hieraan zijn aangesloten zijn getest op betrouwbaarheid en veilig winkelen. Benieuwd naar ons keurmerk?

Wie zijn wij?

Hieronder ziet u een deel van het team van onze webshop.